Hyppää sisältöön

UKK Walk -tuloslaskentaohjelman tietosuojaseloste


Laatimispäivä 20.4.2022


Rekisterinpitäjän tiedot
Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö (UKK-instituutti), Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere, puh. 03 282 9111

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Ari Mänttäri, ari.manttari(a)ukkinstituutti.fi, puh. 046 922 1658

Muut yhteydenotot
info(a)ukkinstituutti.fi

Rekisterin nimi
UKK Walk -tuloslaskentaohjelman rekisteri

Tietojen käsittelyperuste ja käsittelytarkoitus
UKK-instituutti myy UKK Walk-tuloslaskentaohjelman lisenssejä ja hallinnoi lisenssien uusimista ja tilausten lopettamista. Lisenssien myyjä tarjoaa lisenssin lunastaneelle verkkopohjaisen kävelytestien tuloslaskenta- ja raportointialustan. Lisenssin haltija vastaa testattavien henkilö- ja testaustietojen syötöstä verkkopalveluun. Lisenssinhaltijan tallentamien tietojen perusteella kävelytesteihin osallistuneille tulostetaan henkilökohtainen palauteraportti. Tallennetuista testaustiedoista voidaan luoda myös henkilökohtaisia seurantaraportteja ja ryhmäyhteenvetoja.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Tietojen vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät
UKK Walk -tuloslaskentasovelluksella tallennetut testaustiedot tallentuvat Amazon AWS -palveluun, jonka konesali sijaitsee Irlannissa. UKK-instituutti pidättää oikeuden vaihtaa palvelimen sijaintia ja palvelun tarjoajaa pysyen kuitenkin EU-alueella. Tietosuojakäytänteet noudattavat Euroopan unionin lakeja.

Rekisteröitymisen peruminen ja tietojen poisto
UKK Walk -tuloslaskentaohjelman lisenssinhaltija voi lopettaa lisenssin tilaamisen koska tahansa ja palvelimelta voidaan poistaa, lisenssinhaltijan niin halutessa, kaikki lisenssinhaltijan ja lisenssinmyyjän sinne tallentamat henkilö- ja testaus- ja yhteystiedot. Mikäli testattava haluaa tarkistaa tai poistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Tietojen säilytysaika
Lisenssinhaltijoiden testattavista tallentamia tietoja säilytetään 5 vuotta viimeisestä kävelytestistä, jotta kestävyyskunnon jatkuva seuranta olisi mahdollista. Jos lisenssiä ei ole voimassa, lisenssinhaltijan aikaisemmin tallentamat tiedot säilyvät palvelimella 5 vuotta.

Rekisterin tietotyypit
Lisenssin hankkijoista tallennetaan: yrityksen nimi ja osoite, yhteyshenkilön nimi ja s-postiosoite. Esitiedoista tallennetaan: testattavan nimi, ikä, pituus, paino, syntymäaika ja liikunta-aktiivisuus. Testaustiedoista tallennetaan: kävelyaika, -matka ja -syke sekä testauspäivämäärä.

Tietojen alkuperä
Lisenssinhaltija tallentaa testattavien esi- ja testaustiedot verkkopohjaisella UKK Walk -tuloslaskentaohjelmalla. Tiedot tallentuvat Amazon AWS -palveluun Irlantiin.

Tietojen siirto
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, vaan ne säilyvät ainoastaan UKK-instituutin hallinnassa.

Tietosuojavastaava
Kari Tokola, tietosuoja(a)ukkinstituutti.fi, puh. 03 282 9111


17.5.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan