UKK Walk -tuloslaskentaohjelma

186,00 

vuosilisenssi, sisältää alv 24 %. Ensimmäisen käyttövuoden maksu. Jatkossa hinta on 155 € (sis. alv 24 %) /vuosi.

Verkkopohjainen työkalu UKK 2 km ja UKK 6 min -kävelytestien tekemiseen ja tulosten hallintaan

Kuvaus

Uusi työkalu kävelytestien tekemiseen ja tulosten hallintaan

UKK Walk -tuloslaskentaohjelmalla hallitset UKK 6 min ja UKK 2 km -kävelytestien tekemisen, tulosten tallentamisen sekä palauteraportit yksilö- ja ryhmätasoilla. Uudella verkkopohjaisella työkalulla saat kätevästi tallennettua testitulokset ja tulostettua henkilöraportit sekä ryhmäyhteenvedot.

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma

  • sisältää suojatun verkkopohjaisen käyttöliittymän
  • antaa käyttöösi sekä UKK 6 min että UKK 2 km -kävelytestien viitearvoineen
  • tarjoaa pdf-muotoiset henkilö- ja ryhmäraportit molemmista testeistä.

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on tarkoitettu UKK 6 min ja UKK 2 km -kävelytestejä tekeville yrityksille, järjestöille, oppilaitoksille, tutkimusorganisaatioille sekä yksityisille toimijoille, jotka haluavat tallentaa testattavien tuloksia, luoda niistä tulosraportteja ja seurata kävelytestitulosten kehittymistä. Ohjelma korvaa UKK 2 km -kävelytestin vanhan WinWalk3-tuloslaskentaohjelman.

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on verkkopohjainen sovellus, johon saat hallinnointilinkin sekä henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Sovelluksella tallennetaan testattavan syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja kävelytestin tiedot. Esitietojen ja testaustietojen perusteella testattaville voidaan tulostaa henkilökohtainen yksilöraportti, seurantaraportti tai ryhmäyhteenveto halutusta osallistujajoukosta. Esi- ja testaustietojen kirjaamiseen voit käyttää UKK 6 min ja UKK 2 km -kävelytestien testikortteja, jotka voit ladata ilmaiseksi verkkokaupastamme. Verkkosovellus sisältää suomenkielisen käyttöoppaan.

UKK Walk -tuloslaskentaohjelman käyttöoikeus perustuu vuosilisenssiin. Lisenssin hinta on ensimmäisenä vuonna 186 € (sis. 24 % alv). Ensimmäisen vuoden jälkeen lisenssi uusiutuu automaattisesti hintaan 155 € (sis. 24 % alv) ja vuosimaksusta lähetetään lasku sähköpostiisi. Jos haluat lopettaa tuloslaskentaohjelman käytön, peruuta jatkotilaus viimeistään kuukautta ennen vuosilisenssin päättymistä.

Lisenssillä saat käyttöösi sekä UKK 6 min että UKK 2 km -testit. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun. Laskun maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostitse linkki ja salasana, joilla pääset käyttämään tuloslaskentaohjelmaa.