Hyppää sisältöön

Uutiskirjeet – tutustu ja tilaa

UKK-instituutin uutiskirje

UKK-instituutin uutiskirje ilmestyy noin neljä–kuusi kertaa vuodessa. Kirjeeseen kootaan ajankohtaiset tiedot UKK-instituutin tutkimuksista ja koulutuksista sekä terveyden ja liikkumisen edistämisestä. 

Lue UKK-instituutin tuoreimmat uutiskirjeet

Elintapaohjauksen verkostokirje  

UKK-instituutti hallinnoi elintapaohjauksen verkostoa, joka jatkaa VESOTE-kärkihankkeen aikana muodostunutta verkostoa ja uutiskirjeitä. Verkostokirje välittää tietoa elintapaohjauksen uutisista sekä UKK-instituutin koulutustarjonnasta ja uusista aineistoista. Myös muilla verkoston toimijoilla on mahdollisuus jakaa tietoa muutaman kerran vuodessa ilmestyvän kirjeen avulla. 

Liity verkostoon 

Katso verkoston tietosuojailmoitus

Kaatumisten ehkäisyn Vakaa-verkoston verkostokirje 

UKK-instituutti hallinnoi myös kaatumisten ehkäisyn Vakaa-verkostoa, joka jatkaa ja laajentaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen aiemmin koordinoimaa IKINÄ-asiantuntijaverkostoa. Verkoston kautta saat ajankohtaista tietoa kaatumisten ehkäisystä, siihen liittyvistä tapahtumista ja koulutuksista ja tuotetusta materiaalista. Verkoston jäsenillä on mahdollisuus jakaa tietoa kirjeen kautta.

Lue Vakaa-verkoston aiemmat verkostokirjeet

Liity verkostoon  

Katso verkoston tietosuojailmoitus

Liikkeelle-verkostokirje 

Kolmas UKK-instituutin hallinnoima verkosto on SOSTE-järjestöjen liikunnankehittäjille suunnattu Liikkeelle-verkosto. Liikkeelle-verkostokirje välittää ajankohtaista tietoa terveyden ja liikkumisen edistämisestä. Myös SOSTE-järjestöillä on mahdollisuus jakaa kirjeen kautta tietoa omista liikunnan edistämisen hankkeistaan, palveluistaan ja materiaaleistaan. 

Lue Liikkeelle-verkoston viimeisimmät kirjeet

Liity verkostoon 

Tutustu verkoston tietosuojailmoitukseen

Hankkeiden uutiskirjeet 

Tutustu myös UKK-instituutin ja siellä toimivan Tampereen urheilulääkäriaseman liikuntaturvallisuutta edistävien hankkeiden uutiskirjeisiin. Ne tarjoavat tietoa hankkeiden uusista aineistoista ja koulutuksista sekä ajankohtaisista teemoista. Myös nämä uutiskirjeet ilmestyvät neljä kertaa vuodessa. 

Terve urheilija -ohjelman, Terve koululainen -hankkeen ja Smart Moves -hankkeen uutiskirjeitä voit tilata samalla sähköisellä lomakkeella kuin UKK-instituutin uutiskirjeen.

Käytämme antamiasi tietoja vain tilaamiesi uutiskirjeiden lähettämiseen. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. 

Mikäli et jatkossa halua uutiskirjettä, voit milloin tahansa perua sen saamasi uutiskirjeen alalaidassa olevasta Peru tilaus -linkistä. 

Tutustu asiakas- ja tilaajarekisterimme tietosuojailmoitukseen

Jos uutiskirje päätyy roskapostikansioon

Uutiskirje voi päätyä sähköpostiohjelmassasi roskapostikansioon. Voit määrittää roskapostiin päätyneen uutiskirjeemme lähetysosoitteen luotettavaksi ja siten saada viestit jatkossa saapuneet-kansioon.

Päivitetty: 28.12.2021

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan