Hyppää sisältöön

Uutiskirjeet – tutustu ja tilaa

UKK-instituutin uutiskirje

UKK-instituutin uutiskirje ilmestyy noin neljä–kuusi kertaa vuodessa. Kirjeeseen kootaan ajankohtaiset tiedot UKK-instituutin tutkimuksista ja koulutuksista sekä terveyden ja liikkumisen edistämisestä. 

Lue UKK-instituutin tuoreimmat uutiskirjeet

Elintapaohjauksen verkostokirje  

UKK-instituutti hallinnoi elintapaohjauksen verkostoa, joka jatkaa VESOTE-kärkihankkeen aikana muodostunutta verkostoa ja uutiskirjeitä. Verkostokirje välittää tietoa elintapaohjauksen uutisista sekä UKK-instituutin koulutustarjonnasta ja uusista aineistoista. Myös muilla verkoston toimijoilla on mahdollisuus jakaa tietoa muutaman kerran vuodessa ilmestyvän kirjeen avulla. 

Katso verkoston tietosuojailmoitus

Kaatumisten ehkäisyn Vakaa-verkoston verkostokirje 

UKK-instituutti hallinnoi myös kaatumisten ehkäisyn Vakaa-verkostoa, joka jatkaa ja laajentaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen aiemmin koordinoimaa IKINÄ-asiantuntijaverkostoa. Verkoston kautta saat ajankohtaista tietoa kaatumisten ehkäisystä, siihen liittyvistä tapahtumista ja koulutuksista ja tuotetusta materiaalista. Verkoston jäsenillä on mahdollisuus jakaa tietoa kirjeen kautta.

Lue Vakaa-verkoston aiemmat verkostokirjeet

Katso verkoston tietosuojailmoitus

Liikkeelle-verkostokirje 

Kolmas UKK-instituutin hallinnoima verkosto on SOSTE-järjestöjen liikunnankehittäjille suunnattu Liikkeelle-verkosto. Liikkeelle-verkostokirje välittää ajankohtaista tietoa terveyden ja liikkumisen edistämisestä. Myös SOSTE-järjestöillä on mahdollisuus jakaa kirjeen kautta tietoa omista liikunnan edistämisen hankkeistaan, palveluistaan ja materiaaleistaan. 

Lue Liikkeelle-verkoston viimeisimmät kirjeet

Tutustu verkoston tietosuojailmoitukseen

Hankkeiden uutiskirjeet 

Tutustu myös UKK-instituutin ja siellä toimivan Tampereen urheilulääkäriaseman liikuntaturvallisuutta edistävien hankkeiden uutiskirjeisiin. Ne tarjoavat tietoa hankkeiden uusista aineistoista ja koulutuksista sekä ajankohtaisista teemoista. Myös nämä uutiskirjeet ilmestyvät neljä kertaa vuodessa. 

Terve urheilija -ohjelman, Terve koululainen -hankkeen ja Smart Moves -hankkeen uutiskirjeitä voit tilata samalla sähköisellä lomakkeella kuin UKK-instituutin uutiskirjeen.

Hankkeiden uutiskirjeiden arkistot 

Käytämme antamiasi tietoja vain tilaamiesi uutiskirjeiden lähettämiseen. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille. 

Mikäli et jatkossa halua uutiskirjettä, voit milloin tahansa perua sen saamasi uutiskirjeen alalaidassa olevasta Peru tilaus -linkistä. 

Tutustu asiakas- ja tilaajarekisterimme tietosuojailmoitukseen

Jos uutiskirje päätyy roskapostikansioon

Uutiskirje voi päätyä sähköpostiohjelmassasi roskapostikansioon. Voit määrittää roskapostiin päätyneen uutiskirjeemme lähetysosoitteen luotettavaksi ja siten saada viestit jatkossa saapuneet-kansioon.

Päivitetty: 27.4.2024

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan