Hyppää sisältöön

UKK-instituutti juhlii tuplasynttäreitä töiden merkeissä – tervetuloa juhlaseminaariin!

Tiedote 14.10.2020 

UKK-instituutilla on syytä tuplajuhlaan; Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö täyttää toimintavuonna 40 vuotta ja perinteiset Terveysliikuntapäivät 30 vuotta. Juhlasyksyn päätapahtuma eli Terveysliikuntapäivät järjestetään korona-ajan hengessä 21.10. verkkoseminaarina ja teemana on ”Hyvinvointia 24/7 – Kaikki liike vaikuttaa”. 

‒ Haluamme juhlistaa UKK-instituuttia koronapandemian aikana töiden merkeissä.  Olemme panostaneet verkkokoulutukseen jo lähes kymmenen vuoden ajan, joten Terveysliikuntapäivien järjestämispäätös verkossa tässä epidemiatilanteessa oli meille luonnollinen ratkaisu, UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari toteaa. 

‒  Seminaarin teemaa pohtiessa totesimme, että olemme juuri päivittäneet liikkumisen suositukset ja sen myötä varsinaisen liikunnan lisäksi huomioidaan nyt entistä vahvemmin myös kevyt liikuskelu ja paikallaanolon tauottaminen. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta kaikella liikkeellä on siis merkitystä. Tätä kokonaisliikkumisen merkitystä ihmisten arjessa haluamme nyt tarkastella hieman syvemmin, Vasankari kertoo.  

Verkkoseminaarin aikana liikkumisen merkitystä pohditaan mm. aivoterveyden ja mielenterveyden, tuki- ja liikuntatelinsairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä terveen painon ja suoliston hyvinvoinnin kannalta.  

‒ Terveysliikuntapäivät kokoaa iloksemme noin 150 sote- ja liikunta-alan ammattilaista verkon äärelle ympäri Suomen. Jatkamme seminaaria marraskuussa vielä webinaarisarjalla, jotta saamme kaikki alkuperäiset puheenvuorot mukaan juhlasyksyymme, Vasankari taustoittaa.  

Lue lisää Terveysliikuntapäivistä ja webinaarisarjasta 

Akkreditoinnit ja haastattelupyynnöt 

Median edustajat voivat akkreditoitua 21.10.2020 seminaariin maanantaihin 19.10. mennessä. Ilmoittaudu seminaariin toimittajana.   

Terveysliikuntapäivien asiantuntijoiden haastattelupyynnöt 

hallinto- ja kehitysjohtaja Anne-Mari Jussila, 044 288 2123, anne-mari.jussila(a)ukkinstituutti.fi 

Haastattelupyynnöt UKK-instituutin 40-vuotisesta taipaleesta 
johtaja, Tommi Vasankari, 040 505 9157, tommi.vasankari(a)ukkinstituutti 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan