Hyppää sisältöön

Kestävyyskunnon arviointi UKK 2 km -kävelytestillä

aika Ei toteutusta tällä hetkellä.
opiskelumuoto verkkokoulutus 
kesto 2 kuukautta 
laajuus noin 20 tuntia itsenäistä opiskelua 
hinta 180 € 
ilmoittautuminen 

Opi järjestämään aikuisille soveltuva UKK 2 km -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutus sisältää testin perusteet, toteuttamisen ja tulosten tulkinnan. Lisäksi opit tulkitsemaan ja ymmärtämään testituloksia osana yksilöllistä liikuntaneuvontaa. 

Kenelle? 

Verkkokoulutus soveltuu kaikille UKK 2 km -kävelytestejä järjestäville toimijoille. 

Opiskelumuoto ja laajuus 

Koulutuksessa saat käyttöösi monipuolisen verkkoaineiston ja UKK 2 km -kävelytestin Testaajan oppaan. Koulutus sisältää Testaajan oppaan teoriaan tutustumisen ja teoriatehtävien suorittamisen hyväksytysti. Lisäksi koulutus sisältää itsenäisesti tehtävän käytännön harjoituksen ja siitä kirjoitetun raportin. 

Voit opiskella koulutuksen omassa tahdissasi kahden kuukauden aikana aloituksesta. Verkko-ohjaaja tukee itsenäistä, omaan tahtiin etenevää opiskeluasi koko jakson ajan. 

Koulutuksen arvioitu kesto on noin 20 tuntia. 

Osallistujapalautteita 

”Kokonaisuus oli oikein hyvä. Pystyi etenemään omaan tahtiin ja opettajan vastaukset oli hyviä ja ohjaavia.” 

“Tehtävät olivat asianmukaisia sekä selkeitä. Opiskeluun tarvittava materiaali oli hyvin saatavilla sekä ohjaajalta sai palautteen nopeasti.” 

“Kiitos, voin suositella koulutusta muillekin.” 

Verkko-ohjaaja  

Katriina Ojala 

Lähikuva Kati Ojalasta.

Katriina työskentelee UKK-instituutissa liikuntasuunnittelijana. Hän on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Katriinan erityisosaamista ovat terveyskunnon testaaminen ja testausosaamisen kouluttaminen. 

Miksi UKK 2 km -kävelytesti? 

Perinteinen UKK 2 km -kävelytesti arvioi terveyskunnon keskeistä osatekijää kestävyyskuntoa. Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella vauhdilla mahdollisimman nopeasti terveyttä vaarantamatta. 

2 kilometrin kävelytesti on tarkoitettu 20–65-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Se sopii henkilöille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai vammaa tai sydämen sykkeeseen vaikuttavaa lääkitystä. 

Testi soveltuu mainiosti useiden henkilöiden kestävyyskunnon testaamiseen samaan aikaan. 

Lue lisää UKK 2 km -kävelytestistä verkkosivuiltamme

Tutustu myös UKK 6 min -kävelytestin ohjaajakoulutukseen

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan.  

Päivitetty: 15.6.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan