Hyppää sisältöön

Terveys- ja testauspalvelut kaikille liikkujille ja urheilijoille – tutustu Tampereen urheilulääkäriaseman uudistuneisiin verkkosivuihin

Tampereen urheilulääkäriaseman verkkosivut on uudistettu. Selkeä ohjaus ajanvaraukseen ja raikas visuaalinen ilme herättävät sivustolla vierailevan mielenkiinnon.

Tampereen urheilulääkäriaseman (Taula) uusilla verkkosivuilla ajanvaraus ja palvelut ovat keskiössä. Palvelut on esitetty etusivulla ikonein, joita napsauttamalla aukeavat palvelun kuvaus ja ohjaus ajanvaraukseen. Palvelusivujen ankkurilinkit helpottavat asiakasta löytämään haluamansa tiedon ja uuden sivuston visuaalinen ilme ja tekniset ratkaisut tekevät siitä saavutettavan myös mobiilissa.

Palveluntarjontaa eri asiakasryhmille on selkeytetty liikkujatyyppien avulla. Liikkujatyypit ohjaavat asiakasta löytämään parhaiten itselle sopivat palvelut. Liikunnan aloittajaa tuetaan lisäämään liikuntaa osaksi arkea terveellisesti ja turvallisesti, kun taas aktiiviliikkuja saa apua kestävyyskunnon kehittämiseen ja rasitukseen liittyvien vaivojen hoitoon. Kilpaurheilijan suorituskyky hiotaan huippuun kokonaisvaltaisen terveydenhuollon ja terveiden harjoituspäivien lisäämisen avulla.

Tutkimus- ja kehittämistoiminta selkeästi esillä

Tutkimustoiminta ja kehittämishankkeet on nostettu uudella sivustolla esiin heti palveluiden jälkeen. Taula on yksi kuudesta liikuntalääketieteen keskuksesta Suomessa ja sen tutkimustoiminnan painopiste on liikuntaturvallisuuden edistäminen koko väestössä. Tutkimuksella pyritään edistämään eri liikuntalajien harrastajien ja urheilijoiden terveyttä ja ehkäisemään vammoja. Lisätiedot tutkimuksiin liittyen on koottu UKK-instituutin tutkimushakemistoon.

Terve urheilija -ohjelma on yksi Taulan kehittämishankkeista. Terve urheilija vie tutkittua tietoa urheilijan terveydestä, vammojen ehkäisystä ja ravitsemuksesta valmentajille ja urheilijoille, heidän taustajoukoilleen ja kaikille urheilusta kiinnostuneille.

Sivustolla on myös uutisosio. Uutiset ajankohtaisista tapahtumista löytyvät heti etusivulta ja vanhemmat uutiset tallentuvat uutisarkistoon. Uutiset helpottavat tiedottamista esimerkiksi ajankohtaisista testauspalveluista, päivittyneistä toimintasuosituksista ja uusista tutkimusjulkaisuista.

Taulan uusi sivusto tarjoa tietoa ja apua kattavasta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ehdotuksia sivuston kehittämiseksi otetaan vastaan – palautelaatikko auttaa kehittämään palveluita, asiakaskokemusta ja verkkosivustoa entistäkin paremmiksi.

Tutustu Tampereen urheilulääkäriaseman sivustoon

taula.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan