Hyppää sisältöön

Luusto kaipaa liikettä kaiken ikää -webinaari ammattilaisille 29.5.

UKK-instituutti ja Luustoliitto ovat tuottaneet yhdessä uusia materiaaleja luustoa vahvistavasta liikkumisesta. Materiaaleja esitellään tunnin mittaisessa webinaarissa, joka on suunnattu erityisesti terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisille.

UKK-instituutin tutkimusjohtaja Harri Sievänen johdattelee webinaarin aluksi tuoreimpaan tutkittuun tietoon luustoa vahvistavasta ja sen heikkenemistä hidastavasta liikunnasta.

Webinaarissa tutustutaan lisäksi:

  • Ammattilaisille tuotettuihin tietoiskuvideoihin. Lyhyet, tutkittuun tietoon perustuvat videot käsittelevät liikkumisen vaikutuksia luustoon kouluiässä, työikäisenä ja ikääntyneenä.
  • Osteoporoosia sairastavalle iäkkäälle suunnattuun ohjelehtiseen liikkumisesta. Maksuton lehtinen tulee saataville sekä Luustoliiton kautta että UKK-instituutin verkkosivustolta.
  • Luustoa vahvistavan liikkumisen sisältöihin Luustoliiton ja UKK-instituutin verkkosivuilla.

Kuulet webinaarissa myös päivitettävästä työkalusta liikuntaneuvontaan.

Työkalut on tuotettu Luustoliiton ja UKK-instituutin yhteystyönä osana UKK-instituutin Liikkumisen suositukset tunnetuksi ja käyttöön -hanketta. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

webinaari: Luusto kaipaa liikettä kaiken ikää – tietoa ja työkaluja ammattilaisten avuksi

aika: keskiviikkona 29.5. kello 14–15
hinta: maksuton

Ilmoittaudu webinaariin. Jos et pääse osallistumaan livenä, saat tallennelinkin ja voit katsoa webinaarin jälkikäteen.

Lisätiedot:

Aliisa Uotila, Luustoliitto, p. 050 543 0213, aliisa.uotila(a)luustoliitto.fi

Raija Oksanen, UKK-instituutti, p. 050 364 5875, raija.oksanen(a)ukkinstituutti.fi


UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus, joka sijaitsee Tampereella. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä lisäämällä terveysliikuntaa ja vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia.

Suomen Luustoliitto jäsenyhdistyksineen on potilas- ja kansanterveysjärjestö, joka yhteistyössä ammattilaisten kanssa toimii osteoporoosia ja osteopeniaa sairastavien hyvän hoidon toteuttamiseksi sekä väestön luustoterveyden edistämiseksi.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan