Hyppää sisältöön

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen

aika Seuraava toteutusta ei ole aikataulutettu 
opiskelumuoto verkkovalmennus 
kesto 2 kk 
laajuus 1 opintopiste 
hinta 175 € 

Tule mukaan verkkovalmennukseen, jossa keskitytään osaamisen kehittämiseen käytännön työn näkökulmasta ja ravitsemusohjauksen tärkeimpiin työkaluihin. 

Verkkovalmennuksen myötä 

  • saat varmuutta ja uusia toimintatapoja ravitsemusohjaustyösi tueksi 
  • opit motivoimaan asiakasta muutokseen 
  • saat paljon konkreettisia, helppoja työkaluja käytännön työhösi 
  • opit lisää myös omasta syömiskäyttäytymisestäsi. 

Kenelle? 

Verkkovalmennus on suunnattu erityisesti liikunta- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja kaikille ravitsemusohjausta työssään toteuttaville ja muille aiheesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen keskeiset sisällöt 

  • motivoiva keskustelu ravitsemusohjauksessa 
  • säännöllisyyden ja suunnitelmallisuuden ohjaaminen asiakkaan arjessa 
  • tärkeimpien ravitsemuksen laatutekijöiden tunnistaminen eri asiakkaat huomioiden 
  • tietoisen läsnäolon hyödyntäminen syömiskäyttäytymisessä 

Oppimispolku ja osaamistavoitteet 

ravitsmeusvalmennuksen oppimispolku ja osaamistavoitteet kaaviokuvana jaksoittain

Osallistujapalautteita 

”Iso plussa oli väljä opiskelutahti, koska opiskelu onnistui hyvin työn ohessa.” 

”Antoisa koulutus, joka syvensi osaamista, toi uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja asiakastyöhön.” 

”Oli kiva saada uutta tietoa ja sain myös uusia työkaluja, jotka sai ladattua itselleen. Koulutus selkeytti todella hyvin ohjauksen kokonaiskuvaa ja mitä se vaatii. Voin lähteä hyvillä mielin ohjaamaan!” 

”Omat odotukset ja tavoitteet ylittyivät tämän kurssin osalta. Materiaalia sai kurssin aikana enemmän kuin tarpeeksi.” 

”Verkkoympäristö toimi erittäin hyvin, viestiminen koulutuksen kulusta oli selkeää ja luentotallenteita oli hyvä seurata silloin kun itselle parhaiten sopi.” 

”Kiitos myös muille osallistujille, sillä heidän kokemukset olivat myös tärkeää tietoa.” 

Verkko-ohjaaja  

Anna Ojala 

Lähikuva Anna Ojalasta.

ETM Anna Ojala on toiminut liikuntaan ja urheiluun erikoistuneena ravitsemusasiantuntijana UKK-instituutissa ja Tampereen Urheilulääkäriasemalla vuodesta 2006 alkaen. Hän toteuttaa yksilö- ja ryhmäohjausta UKK-instituutin painonhallinta- ja elämäntapatutkimuksissa, tarjoaa ravitsemusohjauspalveluja kuntoilijoille ja urheilijoille Tampereen Urheilulääkäriasemalla sekä kehittää oppisisältöjä ja materiaaleja moniin hankkeisiin sekä koulutusjärjestelmiin. Lisäksi hän toimii ravitsemusasiantuntijana Varalan Urheiluopistossa, Tampereen Urheiluakatemiassa ja Olympiakomiteassa. 

Miksi ja miten verkko-opiskelua? 

Verkkovalmennuksemme tarjoaa sinulle joustavan ja edullisen tavan kehittää osaamistasi. Voit opiskella kotoa käsin, töiden ohessa. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Perustaidot tietokoneen käytöstä riittävät. Opintuutti-verkkoympäristömme on helppokäyttöinen ja löydät sieltä selkeät ohjeet, kuinka edetä. Lisäksi verkko-ohjaajat ovat tukenasi koko opiskelun ajan. Koulutus on aikataulutettu 2 viikon sykleihin, joiden sisällä voit itse aikatauluttaa opiskelusi sinulle sopivalla tavalla. Koulutuksemme perustuu tutkittuun tietoon ja rakentuu monimuotoisesta materiaalista sisältäen videoita, luettavaa materiaalia, työvälineitä omaan työhösi sekä linkkejä. Oppimistehtävät on suunniteltu mahdollisimman konkreettisiksi niin, että ne linkittyvät omaan työhösi ja syventävät oppimistasi. Koulutuksessa pääset myös tutustumaan muiden kurssilaisten ajatuksiin ja näin rikastuttamaan omaa ammatillista verkostoasi. 

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan.  

Päivitetty: 17.12.2020

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan