Hyppää sisältöön

Elintapaohjauksen perusteet -verkkokoulutus

aika                                  3.9.–15.10.2024                           
opiskelumuoto verkko-opiskelu 
kesto 1,5 kk
laajuus 15–20 tuntia opiskelua 
hinta 79 €

Ohjaatko ja neuvotko asiakkaita elintapoihin liittyvissä asioissa? Haluatko syventää keskeisten elintapoihin liittyvien teemojen tietämystäsi? Entä pohditko, miten ottaa elintapoihin liittyviä asioita puheeksi työssäsi?

Tässä verkkovalmennuksessa 

  • syvennät tietämystäsi keskeisistä elintavoista. 
  • vahvistat elintapojen ohjausosaamistasi. 
  • saat konkreettisia työkaluja elintapojen puheeksiottoon. 
  • opit lisää myös omista elintavoistasi. 

Kenelle? 

  • Terveydenhuolto-, sosiaali- ja liikunta-alan ammattilaisille ja opiskelijoille, järjestötoimijoille, vertaisohjaajille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää elintapaohjausosaamistaan

 Koulutuksen sisältöteemat 

Verkko-opiskelusta 

Koulutuksen laajuus on arviolta 15–20 tuntia itseopiskelua. Opiskeluaikaa on 1,5 kuukautta, jonka aikana etenet omassa tahdissasi. Viikkotasolla opiskeluun on hyvä varata aikaa keskimäärin 2–3 tuntia. 

Opiskelu koostuu materiaaleihin tutustumisesta ja käytännönläheisistä oppimistehtävistä. Opiskelu tapahtuu kokonaan verkkoympäristössä, jota varten tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä. Perustaidot tietokoneen ja verkon käytöstä riittävät. Verkko-ohjaaja tukee opiskeluasi. 

Osallistujien palautteita

Suositun koulutuksemme on opiskellut jo lähes 400 osallistujaa. Lue erinomaista palautetta saaneen toteutuksen palautepoimintoja:

“En todellakaan odottanut näin kattavaa ja mielenkiintoista koulutusta. Opin paljon uutta ja olen todella tyytyväinen.”

“Odotin kurssia, jolta saan lisää tietoa, kuinka ohjata asiakkaita ravinnon, liikunnan ja levon suhteen. Sain kurssilta huomattavasti enemmän. Sain todella paljon selkeää oppia siitä, kuinka ohjata asiakkaita joka osa-alueella, ja lisäksi myös omaan ohjaustyyliini liittyen. Sain valtavan paljon ja hyvää materiaalia käytettäväksi työssäni.”

“Uusia ajatuksia, ideoita työhön ja asiakastilanteisiin. Sain paljon uutta ajantasaista materiaalia ja myös vahvistusta omilla tekemisilleni ja myös perusteita niille. Oivalluksia onnistumisten tueksi ja oppia hankalimpiin tilanteisiin. Sain myös motivaatiota työhön.”

“Odotin oppivani lisää kokonaisuudessaan elintapaohjauksesta. Odotukseni täyttyivät, sain tosi laajasti tietoa ja oppia eri näkökulmista.”

“Sain paljon uutta materiaalia, vinkkejä työhöni ja myös itselleni.”

“Odotin saavani hyviä käyttökelpoisia työkaluja elintapaohjauksen tueksi sekä syventävää tietoa elintapojen muuttamisen psykologiasta. Ravitsemuksen, liikunnan ja unen osalta sain hyvin käytännön tietoa ja motivoiva haastattelu antoi valtavasti uusia oivalluksia.”

“Materiaalipankki karttui huimasti koulutuksen aikana.”

“Odotin laadukasta koulutusta ja toive täyttyi. Materiaali oli monipuolista ja linkeistä löytyi lisää tietoa. Klassinen ajatusmalli hinta-laatusuhteesta on tässä koulutuksessa kohdallaan.”

“Netti on täynnä terveys- ja hyvinvointitietoa. Halusin saada peruspaketin, joka on tutkittua tietoa ja jota voin käyttää omassa työssäni. Odotukset toteutuivat hyvin.”

“Odotin, että saan hyvää materiaalia ja innostusta työhön. Nämä toteutui yli odotusten.”

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Päivitetty: 29.5.2024

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan