Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Vai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuskalenteri

Elintapaohjauksen perusteet 

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 1.2.12.3.2023

69 €

Suosittu verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Varmuutta elintapaohjauksen asiakaskohtaamisiin

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 15.3.19.4.2023

89 €

Sisältääkö työsi elintapojen puheeksi ottoa ja käsittelyä asiakkaan kanssa? Tunnetko liikkumisen vaikutukset hyvinvointiin ja terveellisen ravitsemuksen perusteet, mutta jäätkö miettimään asiakkaan mentyä, miksi asiakkaan kohtaaminen meni niin kuin meni? Mikä siinä onnistui, mitä olisi voinut tehdä toisin?

Koulutuksessa pureudutaan käyttäytymisen muutoksen tukemiseen voimavaralähtöisen elintapaohjauksen ja hoitavan viestinnän näkökulmista. Teemat tarjoavat sinulle näkökulmia ja työvälineitä asiakaskohtaamisten tueksi.

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen 

PÄIVITETTY SISÄLTÖ!

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 14.3.–25.4.2023

175 €

Verkkovalmennuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa ymmärtämään, mikä on keskeistä terveellisessä ravitsemuksessa sekä miten ja millä tavalla ravitsemukseen liittyviin teemoihin kannattaa tarttua asiakastyössä. Tavoitteena on myös oppia motivoimaan asiakasta tekemään yksinkertaisia ja oleellisia muutoksia elämäntapojen parantamiseksi. Kurssi sisältää tietoa, vinkkejä, harjoituksia, havainnointi- ja arviointitehtäviä ravitsemuksesta sekä muutosvalmiuden taustalla vaikuttavista tekijöistä.

Unen ABC

Oletko kiinnostunut seuraavasta toteutuksesta? Jätä yhteystietosi ao. painikkeesta, niin saat tietoa koulutuksen aikataulun vahvistuessa.

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan suosittuun verkkokoulutukseemme, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä.

Verkkokoulutus sisältää kolme osaa, joista voit valita itsellesi sopivimmat:

A. Yleistietoa unesta 70 €

B. Unettomuuden lääkkeetön hoito 100 €

C. Unilääketieteen perusteet 100 €

Voit koota osista itsellesi sopivimman paketin, jolloin saat hintaan pakettialennuksen.

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

9.9.202221.1.2023 (varapäivät 10.–11.2.2023) Koulutus käynnissä

1650 €

Pilates ja jooga ovat suosittuja harjoittelumuotoja. Harrastajamäärien lisääntymisen myötä myös harjoittelussa tapahtuneet selkä-, polvi- ja niska- ja olkapäävammat ovat lisääntyneet. Sekä pilatesta että joogaa voidaan soveltaa ja ohjata niin, että ne ovat turvallisia ja tukevat tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä. Ohjaajakoulutuksemme perustuu tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun.

Monimuotoiset oppimisratkaisumme 

Toteutamme koulutuksia monin eri tavoin. Järjestämme koulutuksia sekä lähi- että verkkototeutuksina. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi helposti ja edullisesti. Saat uusia eväitä työarkeen, kun sinulle sopii. Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa.

Tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja perustaidot niiden käyttöön. Kouluttajamme ja verkko-ohjaajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan.  

Koulutusta räätälöiden

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutustarjontamme sisältöalueittain 

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, laskun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 11.11.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan