Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Vai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti UKK-instituutin omat tutkijat ja asiantuntijat vahvalla kokemuksellaan. 

Koulutuskalenteri

LIITU 2020 -webinaarisarja 

25.1.–29.3.2022, tiistaisin klo 14

maksuton

Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa – LIITU-tutkimuksen 2020 tuloksissa tarkasteltiin ensimmäistä kertaa toisen asteen opiskelijoiden, 16–20-vuotiaiden nuorten liikuntatottumuksia.

Webinaarisarjassa pureudutaan nuorten liikuntatottumuksiin LIITU-tutkimuksen tulosten pohjalta. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta 

15.2.–12.4.2022

175 €

Haluatko syventää liikuntaneuvontaosaamistasi? Tule mukaan verkkovalmennukseen, jonka myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. 

Elintapaohjauksen perusteet -verkkokoulutus 

16.2.–13.4.2022

69 €

Verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä 

24.3.2022 Tampereella, UKK-instituutissa

200 €

Saat koulutuksesta fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn arviointiin polkupyöräergometritestillä. Perehdyt käytännön harjoituksilla testin tekemiseen ja tulosten tulkintaan. 

Unen ABC -verkkokoulutus 

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä. 

Verkkokoulutus sisältää kolme osaa, joista voit valita itsellesi sopivimmat: 

A. Yleistietoa unesta 70 € 15.28.3.2022
B. Unettomuuden lääkkeetön hoito 100 € 29.3.25.4.2022
C. Unilääketieteen perusteet 100 € 26.4.23.5.2022

Voit koota osista itsellesi sopivimman paketin, jolloin saat hintaan pakettialennuksen. 

Varmuutta elintapaohjauksen asiakaskohtaamisiin

Uusi koulutus! Tulossa huhtikuussa 2022 

Ammattilaisella on yleensä paljonkin tietoa ja työvälineitä elintapojen puheeksiottoon, mutta haluaisitko vahvistaa osaamistasi nimenomaan asiakkaan kohtaamiseen liittyen? Huhtikuussa 2022 starttaava uutuuskoulutuksemme pureutuu voimavaralähtöiseen elintapaohjaukseen ja asiakastilanteiden vuorovaikutukseen. Lisätietoja tulossa alkuvuodesta 2022.

Ikäihmisten elintapaohjauksen erityispiirteet

Uusi koulutus! Tulossa huhti-toukokuussa 2022

Työskenteletkö ikäihmisten parissa ja haluaisit syventää osaamistasi ikäihmisten elintapoihin liittyen? Koulutuksessa käsitellään liikkumisen, ravitsemuksen, unen, mielen hyvinvoinnin ja päihteiden käytön teemoja. Uutuuskoulutuksemme koostuu neljästä live-webinaarista, jotka toteutetaan huhti-toukokuussa 2022. Lisätietoja tulossa alkuvuodesta 2022.

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

24.9.202112.2.2022 Koulutus käynnissä

1650 €

Joogapilateksen ohjaajakoulutus perustuu tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. 

Seuraavan ryhmän aikataulua ei ole vielä vahvistettu. Mikäli olet kiinnostunut seuraavasta toteutuksesta, jätä yhteystietosi ao. Olen kiinnostunut koulutuksesta -painikkeen kautta. Saat tiedon aikataulusta sähköpostiisi heti sen vahvistuttua.

Turvallisesti verkossa opiskellen 

Toteutamme erilaisia oppimisratkaisuja, mutta näin koronapandemian aikana koulutuksemme toteutetaan verkon välityksellä. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen, kun sinulle sopii. Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa.

Tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja perustaidot niiden käyttöön. Kouluttajamme ja verkko-ohjaajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan.  

Koulutusta räätälöiden

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutustarjontamme sisältöalueittain 

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta ja laskun. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 11.1.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan