Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Vai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti UKK-instituutin omat tutkijat ja asiantuntijat vahvalla kokemuksellaan. 

Koulutuskalenteri

Terveysliikuntapäivät 2021

Katse tulevaisuuteen  Liikkuminen vuonna 2030

27.–28.10.2021 Tampereella tai verkon välityksellä

320 € (paikan päällä osallistuminen) 

190 € (etäosallistuminen) 

Terveysliikuntapäivien aikana kuullaan ajankohtaisia ja tulevaisuuteen kurkistavia esityksiä liikkumisen edistämisen kentältä uusimpiin tutkimustietoihin perustuen.

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

24.9.202112.2.2022

1650 €

Joogapilateksen ohjaajakoulutus perustuu tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. 

Unen ABC -verkkokoulutus 

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä. 

Verkkokoulutus sisältää kolme osaa, joista voit valita itsellesi sopivimmat: 

A. Yleistietoa unesta 70 € 12.10. – 26.10.2021
B. Unettomuuden lääkkeetön hoito 100 € 27.10. – 23.11.2021
C. Unilääketieteen perusteet 100 € 24.11. – 15.12.2021

Voit koota osista itsellesi sopivimman paketin, jolloin saat hintaan pakettialennuksen. 

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta 

13.10. – 8.12.2021

Haluatko saada varmuutta ja välineitä liikuntaneuvontatyöhösi? Tule mukaan verkkovalmennukseen, jonka myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. 

Osteoporoosi ja liikunta luustokuntoutujan liikuntaharjoittelu

8.11.– 14.12.2021 

89 €

Mikä merkitys liikunnalla on luustokuntoutujalle? Millainen liikuntaharjoittelu on luustokuntoutujalle tehokasta ja turvallista? Koulutuksessa käydään läpi osteoporoosia sairastavien henkilöiden liikuntaa sekä teoriassa että käytännössä, perehdytään periaatteisiin, joilla voidaan parantaa luustokuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä, sekä tutustutaan tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin.

Elintapaohjauksen perusteet -verkkokoulutus 

25.8. – 6.10.2021 Koulutus käynnissä

69 €

Verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä

7.9. – 14.10.2021 Koulutus käynnissä

89 €

Verkkovalmennuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Valmennus toteutetaan verkon välityksellä.

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä 

14.10.2021  Koulutus peruuntunut

200 €

Saat koulutuksesta fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn arviointiin polkupyöräergometritestillä. Perehdyt käytännön harjoituksilla testin tekemiseen ja tulosten tulkintaan. 

Turvallisesti verkossa opiskellen 

Toteutamme erilaisia oppimisratkaisuja, mutta näin koronapandemian aikana koulutuksemme toteutetaan verkon välityksellä. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen, kun sinulle sopii. Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa.

Tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja perustaidot niiden käyttöön. Kouluttajamme ja verkko-ohjaajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan.  

Koulutusta räätälöiden

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutustarjontamme sisältöalueittain 

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta ja laskun. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 23.9.2021

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan