Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Vai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti UKK-instituutin omat tutkijat ja asiantuntijat vahvalla kokemuksellaan. 

Koulutuskalenteri kevät 2021

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä

20.4. – 4.6.2021 

89 €

Verkkovalmennuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Valmennus toteutetaan verkon välityksellä.

Unen ABC -verkkokoulutus 

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä. 

Verkkokoulutus sisältää kolme osaa, joista voit valita itsellesi sopivimmat: 

A. Yleistietoa unesta 70 € koulutus päättynyt
B. Unettomuuden lääkkeetön hoito 100 € koulutus käynnissä
C. Unilääketieteen perusteet 100 € 13.4. – 10.5.2021 

Voit koota osista itsellesi sopivimman paketin, jolloin saat hintaan pakettialennuksen. 

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta 

16.3. – 11.5.2021 Koulutus käynnissä!

Haluatko saada varmuutta ja välineitä liikuntaneuvontatyöhösi? Tule mukaan verkkovalmennukseen, jonka myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. 

Elintapaohjauksen perusteet -verkkokoulutus 

9.2. – 6.4.2021 Koulutus käynnissä!

Verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Seuraava toteutus tulossa syksyllä 2021.

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

syyskuu 2020 – maaliskuu 2021 Koulutus käynnissä

Joogapilateksen ohjaajakoulutus perustuu tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. 

Syksyllä 2021 alkavan ryhmän aikataulu varmistuu kevään kuluessa. Jos haluat tietoa syksyn ryhmästä aikataulun varmistuessa, täytä yhteystietolomake.

Turvallisesti verkossa opiskellen 

Toteutamme erilaisia oppimisratkaisuja, mutta näin koronapandemian aikana koulutuksemme toteutetaan verkon välityksellä. Verkkokoulutuksissamme täydennät omaa osaamistasi ja saat uusia eväitä työarkeen, kun sinulle sopii. Verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden itseopiskeluun omassa aikataulussa.

Tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja perustaidot niiden käyttöön. Kouluttajamme ja verkko-ohjaajamme ovat tukenasi opinnoissa koko koulutusjakson ajan.  

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden mukaan. Jos työyhteisösi kaipaa räätälöityä koulutusta aihealueistamme, ota yhteyttä: koulutus(a)ukkinstituutti.fi

Katso koulutustarjontamme sisältöalueittain 

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta ja laskun. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 23.3.2021

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan