Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Vai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuskalenteri

Liikkuminen muutosten paineessa  Terveysliikuntapäivät 2023  

11.–12.10.2023

Päivien teemat:

  • Fyysinen toimintakyky heikkenee – voimmeko tehdä asialle jotain?
  • Liikkumisen edistämiseen kaivataan isoja linjauksia – mitä valtio ja kunnat voivat tehdä?
  • Digitaalisuus ja tekoäly kehittyvät – miten hyödyntää elintapaohjauksessa?
  • Väestö monimuotoistuu ja muuttuu – mitä se tarkoittaa elintapaohjauksen kannalta?

Kaatumisten ehkäisyn maailmanlaajuiset suositukset 

21.8.2023

maksuton

Uusi kaatumisten ehkäisyn maailmansuositus julkaistiin loppuvuodesta 2022. Suositus on nyt sovitettu suomeksi. Miten suositus syventää ja täydentää aiempia suomalaisia suosituksia ja ohjeistuksia? Tule kuulolle ja päivitä tietosi maksuttomassa webinaarissa!

Elintapaohjauksen perusteet 

30.8.30.10.2023

79 €

Suosittu verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Varmuutta elintapaohjauksen asiakaskohtaamisiin

koulutus käynnissä

2.11.10.12.2023

94 €

Sisältääkö työsi elintapojen puheeksi ottoa ja käsittelyä asiakkaan kanssa? Tunnetko liikkumisen vaikutukset hyvinvointiin ja terveellisen ravitsemuksen perusteet, mutta jäätkö miettimään asiakkaan mentyä, miksi asiakkaan kohtaaminen meni niin kuin meni? Mikä siinä onnistui, mitä olisi voinut tehdä toisin?

Koulutuksessa pureudutaan käyttäytymisen muutoksen tukemiseen voimavaralähtöisen elintapaohjauksen ja hoitavan viestinnän näkökulmista. Teemat tarjoavat sinulle näkökulmia ja työvälineitä asiakaskohtaamisten tueksi.

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen 

PÄIVITETTY SISÄLTÖ!

19.9.–14.11.2023

94 €

Verkkovalmennuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa ymmärtämään, mikä on keskeistä terveellisessä ravitsemuksessa sekä miten ja millä tavalla ravitsemukseen liittyviin teemoihin kannattaa tarttua asiakastyössä. Tavoitteena on myös oppia motivoimaan asiakasta tekemään yksinkertaisia ja oleellisia muutoksia elämäntapojen parantamiseksi. Kurssi sisältää tietoa, vinkkejä, harjoituksia, havainnointi- ja arviointitehtäviä ravitsemuksesta sekä muutosvalmiuden taustalla vaikuttavista tekijöistä.

Lisää liikettä kouluun – Työkaluja toiminnalliseen oppimiseen 

25.10.2023 koulutus peruuntunut

34 €

Kehittämällä aktiivista toimintakulttuuria oppilaitoksissa voidaan parantaa sekä opiskelijoiden että oppilaitosten henkilöstön jaksamista, opiskelukykyä ja oppimista sekä lisätä osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia. Perus- ja toisen asteen oppilaitosten opettajille suunnattu tehotuokio tarjoaa sinulle helppoja ideoita ja inspiraatiota toiminnallisen oppimisen tueksi.

UKK-terveyskuntotestit – valitut palat tiivistetysti 

Ei toteutusta tällä hetkellä

180 €

Milloin olet viimeksi päivittänyt testauskäytäntöjäsi? Onko teillä työyhteisössä yhtenevät käytänteet testien toteuttamiseen? Tule mukaan tehopäivään päivittämään ja kertaamaan tietojasi! Koulutuksessa käydään läpi osallistujien toivomia terveyskuntotestejä ja päivitetään testauskäytäntöjä. Saat koulutuksesta UKK-terveyskuntotestit-oppaan omaan käyttöösi.

Kestävyyskunnon arviointi UKK 6 min -kävelytestillä

verkkokoulutus avoinna alkaen 25.9.2023 (non stop -ilmoittautumiset)

180 €

Hanki valmiudet suunnitella, järjestää ja toteuttaa aikuisille soveltuva UKK 6 min -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutuksessa opit testin tekemisen, tulosten laskemisen ja niiden tulkinnan. Koulutus antaa sinulle myös valmiuksia kestävyysliikunnan yksilölliseen annosteluun testituloksen perusteella.

 

Koulutusta räätälöiden

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, laskun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 2.11.2023

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan