Hyppää sisältöön

Koulutus

Kehitä osaamistasi terveysliikunnan edistämisessä

Oletko terveydenhuollon tai liikunnan ammattilainen tai opiskelija? Vai terveyden ja terveysliikunnan edistäjä? Tai järjestötoimija? Tarjoamme täydennyskoulutusta juuri sinulle. 

Koulutuskalenteri

Terveysliikuntapäivät 2024

Fyysinen toimintakyky rappiolla näin ei tarvitse olla!

9.–10.10.2024 Helsingissä tai verkon välityksellä

Elintapaohjauksen perusteet –verkkokoulutus

3.9.–15.10.2024

79 €

Suosittu verkkokoulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista ja tutkittua tietoa liikkumisen, levon ja ravitsemuksen teemoista. Tieto luo sinulle perustaa erilaisiin asiakastilanteisiin, joissa sivutaan tai käsitellään elintapoja. Saat koulutuksesta myös konkreettisia työvälineitä elintapaohjaukseen liittyvään asiakastyöhön ja kouluttamiseen. 

Varmuutta elintapaohjauksen asiakaskohtaamisiin –verkkokoulutus

10.9.–20.10.2024

94 €

Sisältääkö työsi elintapojen puheeksi ottoa ja käsittelyä asiakkaan kanssa? Tunnetko liikkumisen vaikutukset hyvinvointiin ja terveellisen ravitsemuksen perusteet, mutta jäätkö miettimään asiakkaan mentyä, miksi asiakkaan kohtaaminen meni niin kuin meni? Mikä siinä onnistui, mitä olisi voinut tehdä toisin?

Koulutuksessa pureudutaan elintapaohjauksen puheeksi ottoon sekä käyttäytymisen muutoksen tukemiseen voimavaralähtöisen elintapaohjauksen ja hoitavan viestinnän näkökulmista. Teemat tarjoavat sinulle näkökulmia ja konkreettisia työvälineitä asiakaskohtaamisten tueksi.

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen –verkkokoulutus 

19.9.–14.11.2024

94 €

Verkkovalmennuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa ymmärtämään, mikä on keskeistä terveellisessä ravitsemuksessa sekä miten ja millä tavalla ravitsemukseen liittyviin teemoihin kannattaa tarttua asiakastyössä. Tavoitteena on myös oppia motivoimaan asiakasta tekemään yksinkertaisia ja oleellisia muutoksia elämäntapojen parantamiseksi. Kurssi sisältää tietoa, vinkkejä, harjoituksia, havainnointi- ja arviointitehtäviä ravitsemuksesta sekä muutosvalmiuden taustalla vaikuttavista tekijöistä.

Sairaiden ja toimintarajoitteisten liikuntaneuvonta –verkkokoulutus 

30.10.–1.12.2024

94 €

Elintapaohjaustilanteissa puhutaan yleensä liikkumisesta ja liikunnasta. Yhä useammilla asiakkailla on kuitenkin sairauksia ja toimintakyvyn rajoitteita, jotka omalta osaltaan voivat vähentää halukkuutta liikkumiseen. Miten otat puheeksi liikkumiseen liittyvät asiat asiakkaan kanssa, jolla on jokin vamma tai sairaus? Miten voit tukea ja ohjata tällaista asiakasta liikkumisen lisäämisessä?

Muistisairaudet ja kuntoutuksen mahdollisuus – Yksilöllinen kohtaaminen ammattilaisen työkaluna 

26.9.2024 klo 14–15

maksuton webinaari

Yhä useammat kuntoutuksen, hoivan ja liikunta-alan ammattilaiset ja vapaaehtoiset tulevat kohtaamaan ja ohjaamaan henkilöitä, joiden kognitiivinen toimintakyky on heikentynyt tai joilla on jo diagnosoitu muistisairaus. Kuntoutuksen tuloksellisuus paranee, kun osaat kohdata sairastuneen yksilöllisesti sairauden aiheuttamista kommunikaation, vuorovaikutuksen ja tunteiden ilmaisun tai ohjeiden noudattamisen haasteista huolimatta.   

Tule mukaan webinaariin kehittämään muistisairaan henkilön kohtaamistaitojasi!

 

Koulutusta räätälöiden

Toteutamme koulutuksia myös tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Yleistä tietoa koulutuksistamme 

Hinnoittelu 

Koulutushinnat vaihtelevat ja maksut kattavat hieman eri sisältöjä koulutuksen toteutustavan mukaan. Koulutusmaksun sisällön näet kunkin koulutuksen tiedoista. UKK-instituutin järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu verkossa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Koulutuksen lähestyessä saat koulutuskutsun, laskun, mahdolliset ohjeet ennakkotehtäviin tai -aineistoihin ja muita käytännön tietoja. 

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteella koulutus(a)ukkinstituutti.fi. 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 14.6.2024

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan