Hyppää sisältöön

Lyhyet videot liikkumisen suosituksista raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen

Liikkumisen suositusten tukimateriaaleja ammattilaisille on täydennetty syksyn aikana. Ota käyttöösi uudet videot liikkumisen suosituksista raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

UKK-instituutti tuottaa liikkumisen suosituksista aineistoja terveydenhuollon, liikunta-alan ja opetuksen ammattilaisille opetus- ja kulttuuriministeriön hankerahoituksella. Aineistot ovat vapaasti saatavilla kaikille muillekin terveydenedistäjille sekä liikkumisesta ja terveydestä kiinnostuneille.

Videot suositusten sisällöistä

Liikkumisen suositus raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen esitellään uusilla suomenkielisillä videoilla. Videoissa käydään läpi suosituksen osat muutamassa minuutissa. Videon kuvitus tarjoaa esimerkkejä erilaisista liikkumisen muodoista liikkeen lisäämiseksi. Videot löytyvät UKK-instituutin YouTube-kanavalta sekä ukkinstituutti.fi-sivuston suositussivuilta. Katso video:

Suositusaineistojen tukimateriaalit

Liikkumisen suositusten aineistot eri ikä- ja kohderyhmille löytyvät helposti UKK-instituutin verkkokaupasta, joka on myös kaikkien maksuttomien materiaalien aineistopankki. Tutustu lisää tarjolla oleviin suositusmateriaaleihin: ukkinstituutti.fi/aineistot/

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan