Hyppää sisältöön

Liikkujan sydäntä tykyttää -webinaari 4.4.

Onko minulla rytmihäiriöitä vai kuormitukseen liittyvää sykkeen vaihtelua, kun sydäntä tykyttää lenkillä? Tätä kysymystä käsitellään Sydänsairaalan ja Tampereen urheilulääkäriaseman webinaarissa 4.4. Maksuton webinaari on suunnattu kuntoliikkujille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Sykkeen seuraaminen kuntoilun yhteydessä on monelle kuntoliikkujalle nykyisin arkipäivää. Aina syke ei kuitenkaan käyttäydy oletetulla tavalla. Liikunnan aikana esiintyvät rytmihäiriötuntemukset voivat joskus olla merkki sydänsairaudesta, mutta myös harjoittelutausta ja yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat sykkeen käyttäytymiseen rasituksessa.

Urheilukardiologi Kirsi Korpi Sydänsairaalasta käy webinaarissa läpi rytmihäiriötuntemusten taustalta löytyviä sairauksia ja kertoo, millaisissa tilanteissa on hyvä tehdä tarkempia tutkimuksia.

Liikuntafysiologi Piia Kaikkonen Tampereen urheilulääkäriasemalta puolestaan kertoo, mitkä tekijät vaikuttavat sykkeen käyttäytymiseen rasituksessa, mitä se kertoo ihmisen kuntotasosta ja miten tähän voisi itse vaikuttaa.

Sydänsairaala ja Tampereen urheilulääkäriasema järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä webinaarin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua ennakkoon. Verkkoluento järjestetään Teamsilla. Teamsin chatin kautta on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijoille.

Liikkujan sydäntä tykyttää – rytmihäiriöitä vai kuormitukseen liittyvää yksilöllistä sykkeen vaihtelua?

maksuton webinaari maanantaina 4.4.2022 kello 17–18

luennoijat: urheilukardiologi Kirsi Korpi, Sydänsairaala ja liikuntafysiologi Piia Kaikkonen, Tampereen urheilulääkäriasema

järjestäjät: Sydänsairaala ja Tampereen urheilulääkäriasema

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa! 

Liikkujan sydäntä tykyttää -webinaarin ilmoitus, jossa on punainen sydän ja sydänkäyrää sekä kasvokuvat luennoijista Kirsi Korvesta ja Piia Kaikkosesta. Kuvan sisällöt luettavissa verkkosivun tekstissä.
Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan