Hyppää sisältöön

Kysely tukimateriaalin tarpeesta: raskaana olevien ja synnyttäneiden liikkumisen suositukset

UKK-instituutti julkaisi raskaana olevien ja synnyttäneiden uudistetut liikkumisen suositukset keväällä 2021. Liikkumisen suositus raskauden aikana ja liikkumisen suositus synnytyksen jälkeen tämänhetkisine tukimateriaaleineen ovat saatavilla UKK-instituutin verkkosivuilta. 
  
UKK-instituutti jatkaa suositusten tunnetuksi tekemistä ja tukimateriaalien kehittämistä Liikkumisen suositukset tunnetuiksi ja käyttöön -hankkeessa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. 
 
Kehittämistyön tueksi tarvitsemme raskaana olevien ja juuri synnyttäneiden kanssa työskentelevien terveydenhuollon sekä liikunta- ja sosiaalialan ammattilaisten apua. Voit esittää omia tai organisaatiosi toiveita perussuosituksiin liittyvistä tukimateriaalien tarpeista vastaamalla UKK-instituutin verkkokyselyyn. Tukimateriaalilla tarkoitetaan kaikenlaisia sähköisiä, paperisia ja audiovisuaalisia aineistoja ja työkaluja.   
  
Vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu nimettömästi. Voit kuitenkin kyselyn lopussa ilmoittaa yhteystietosi, jos haluat kommentoida tai kokeilla kyselyn perusteella tuotettavaa uutta tukimateriaalia. Tietojasi käytetään tällöin ainoastaan yhteydenottoon kommentointia ja kokeilua varten.  

Avaa suositusaineistojen tarvekysely ja kerro aineistotarpeesi. Kysely on auki 4.6.2023 asti. 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan