Hyppää sisältöön

KunnonKartta taas vauhdissa!

Suomalaisten kuntoa ja liikkumista kartoittavan KunnonKartta-tutkimuksen tiedonkeruu on jälleen käynnistynyt. Kutsun tutkimuksen lisäotokseen saa yhteensä 3000 Tampereen ja Helsingin seuduilla asuvaa 20–69-vuotiasta suomalaista. 

Tampereen seudulla tutkimuskutsut postitettiin 1500 henkilölle, ja mittaukset käynnistyivät marraskuussa. Helsingin seudulla tutkimuksiin kutsutaan vuodenvaihteen tienoilla myös 1500 aikuista, ja mittaukset alkavat vuoden 2019 alussa. 

Jos olet saanut tai saat kutsun osallistua KunnonKartta-tutkimukseen, ilmoittaudu oitis mukaan! Tarkemmat ilmoittautumis- ja ajanvarausohjeet löydät kotiin saapuneesta kutsukirjeestä. 

Lisätietoa KunnonKartta-tutkimuksesta 

KunnonKartta-väestötutkimuksessa kootaan objektiivisesti mitattua tietoa suomalaisten aikuisten kestävyys- ja lihaskunnosta, paikallaanolosta, fyysisestä aktiivisuudesta ja unesta. Tutkimus on tarkoitus toistaa joka neljäs vuosi. 

KunnonKartta-tutkimukseen osallistuneet saavat postitse henkilökohtaisen palautteen kunnostaan, liikkumisestaan, paikallaanolostaan sekä yöunestaan. Lisäksi heille toimitetaan verikokeiden tulokset. 

Lue lisää tutkimuksesta ja -mittauksista 

7.11.2018 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan