Hyppää sisältöön

Juha Mustonen on aloittanut talous- ja hallintojohtajana

Kauppatieteiden maisteri Juha Mustonen on nimitetty UKK-instituutin talous- ja hallintojohtajaksi. Hänen vastuullaan ovat jatkossa muun muassa henkilöstöhallinto ja talouden seuranta. Mustonen työskenteli aiemmin tamperelaisessa linja-autoyhtiössä Väinö Paunu Oy:ssä. 

– Muutamana päivänä olen päässyt jo tutustumaan uusiin työkavereihin. Porukka vaikuttaa erittäin mukavalta ja olen saanut lämpimän vastaanoton. Odotan innolla yhteistyötä näiden huippuosaajien kanssa, Mustonen kuvaa.
– UKK-instituutin organisaatiossa minua kiehtoo myös tärkeä yhteiskunnallinen tehtävämme terveyttä tukevan liikkumisen edistämisessä, Mustonen jatkaa.

– Olemme onnekkaita saadessamme Juhasta UKK-instituutin talous- ja hallintojohtajan. Juhan osaaminen ja persoona vahvistaa hienosti UKK-instituutin osaamista. Juha on jo ehtinyt tutustua miltei kaikkiin instituuttilaisiin ja vastaanotto on ollut molemmin puolin innostunut, toteaa puolestaan UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari.

Juha Mustonen hiihtämässä.
UKK-instituutin uusi hallinto- ja talousjohtaja Juha Mustonen viihtyy vapaa-ajallaan kestävyysurheilun parissa muun muassa hiihtoladuilla.

Katso UKK-instituutin henkilöstö

artikkelikuva: Marc Felder
henkilökuva: Juha Mustonen

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan