Hyppää sisältöön

Ikäihmisten liikkumisen suositus tunnetuksi ja käyttöön – kutsu kehittämispajaan

KUTSU

Tule kehittämään ja jalkauttamaan ikäihmisten liikkumisen suosituksen aineistoja.

Ikäihmisten uudistettu liikkumisen suositus julkaistiin joulukuussa 2019. Suosituksen tukimateriaalit on koottu UKK-instituutin verkkosivulle. Suosituksen pääkuva, nelisivuinen esite, diasarja, täytettävä lomake, kysymyslista ja verkkosovellus ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Suosituksesta on vapaasti käytössä myös suomenkielinen pariminuuttinen video sekä verkkosivu ja esite myös selkokielisenä.

Jotta ammattilaiset ottavat suositukset aineistoineen osaksi omaa työkalupakkiaan, jatkamme suositusten tukimateriaalien kehittämistä ja niiden tunnetuksi tekemistä opetus- ja kulttuuriministeriön hankerahoituksella.

Työskenteletkö ikäihmisten parissa? Mitä muita suositusaineistoja tarvitset työssäsi yli 65-vuotiaiden liikkumisen edistämisessä?

Tuo tarpeesi kuuluviin ja osallistu etätyöpajaan torstaina 8.12. kello 13–15.

Tämä työpaja keskittyy ikäihmisten liikkumisen suositukseen. Etsimme työpajaan liikkumisen edistämisen parissa toimivia erityisesti liikunta-alalta, terveydenhuollosta ja järjestöistä. Voit työskennellä esimerkiksi kunnassa, kuntayhtymässä, sairaanhoitopiirissä, hyvinvointialueella, järjestössä, oppilaitoksessa tai yksityisellä sektorilla. Voit toimia myös ikäihmisten parissa vapaaehtoisena. Kokoamme ilmoittautuneista työpajaan osallistujajoukon, joka edustaa laajasti eri rooleja ja toimintakenttiä.

Ilmoittaudu työpajaan täyttämällä verkkolomake.  

Aineistotarpeet ja viestintävinkit suositusten tunnetuksi tekemiseen voi kertoa myös verkkokyselyllä. Kysely ja ilmoittautuminen pajaan ovat auki 30.11. asti.  

Työpaja ja kysely ovat osa UKK-instituutin Liikkumisen suositukset tunnetuiksi ja käyttöön -hanketta. Hankkeen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan