Hyppää sisältöön

Henkilöstömuutoksia UKK-instituutissa

Lomaltapaluu toi mukanaan muutoksia UKK-instituutin henkilöstöön.  

UKK-instituutin hallinto- ja kehitysjohtajana toiminut Anne-Mari Jussila siirtyy toisiin tehtäviin talon ulkopuolelle. Jussila työskenteli Tampereen urheilulääkäriasemalla ja UKK-instituutissa erilaisissa tehtävissä yli 11 vuotta ja palaa nyt koulumaailmaan. 

Pia Schildt on nimitetty elokuun alusta UKK-instituutin talous- ja hallintojohtajaksi. Hänen vastuullaan ovat jatkossa muun muassa henkilöstöhallinto ja talouden seuranta. Schildt työskenteli aiemmin instituutin controllerina. 

Pia Schildt UKK-instituutin yläaulassa.
UKK-instituutin talous- ja hallintojohtaja Pia Schildt (Kuva Marc Felder)

Muutoksia Tampereen urheilulääkäriaseman johdossa 

Tampereen urheilulääkäriaseman (Taula) pitkäaikainen johtaja, ylilääkäri Jari Parkkari on siirtynyt Jyväskylän yliopistoon liikuntalääketieteen professoriksi. Parkkari on toimivapaalla Tampereen urheilulääkäriasemalta, jossa hän on tehnyt 25-vuotisen uran. Tutkimusyhteistyö Parkkarin kanssa jatkuu tiiviinä liikuntavammojen ehkäisytyön parissa.

Liikuntalääketieteen erikoistumisopintonsa Tampereen urheilulääkäriasemalla tehnyt Kerttu Toivo on palannut taloon ja toimii Taulan ylilääkärinä Parkkarin toimivapaan ajan. Toivo vastaa urheilulääkäriaseman vastaanottotoiminnasta, testauspalveluista ja muusta palvelutoiminnasta sekä yhteistyöstä. 

Urheilulääkäriaseman tutkimustoiminnasta vastaa puolestaan Mari Leppänen. Kymmenen vuotta Taulalla työskennellyt Leppänen toimii uudessa roolissaan tutkimus- ja kehittämisjohtajana myös Terve urheilija -ohjelman johtajana. 

Mari Leppänen ja Kerttu Toivo UKK-instituutin aulassa.
Tampereen urheilulääkäriaseman tutkimus- ja kehittämisjohtaja
Mari Leppänen (vasemmalla) ja ylilääkäri Kerttu Toivo

Katso UKK-instituutin ja Tampereen urheilulääkäriaseman henkilöstö

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan