Hyppää sisältöön

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma – työkalu kuntotestauksen ammattilaisille

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on verkkopohjainen työkalu UKK 6 min ja UKK 2 km -kävelytestien hallintaan sekä yksilö-, ryhmä- ja seurantaraporttien luomiseen testaustietojen perusteella. 

Kenelle UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on tarkoitettu? 

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on tarkoitettu UKK 6 min ja UKK 2 km -kävelytestejä tekeville yrityksille, järjestöille, tutkimus- ja oppilaitoksille sekä yksityisille henkilöille, jotka haluavat tallentaa testattavien tuloksia, luoda niistä tulosraportteja ja seurata kävelytestitulosten kehittymistä. 

Miten UKK Walk -tuloslaskentaohjelmaa käytetään?  

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on verkkopohjainen sovellus, johon tarvitset linkin sekä henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Sovelluksella tallennetaan testattavan syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja kävelytestitiedot.

Esitietojen ja testaustietojen perusteella testattaville voidaan tulostaa henkilökohtainen yksilöraportti, seurantaraportti tai ryhmäyhteenveto halutusta osallistujajoukosta.

Esi- ja testaustietojen kirjaamiseen voit käyttää 6 min -kävelytestin testikorttia ja 2 km -kävelytestin testikortia, jotka voit ladata ilmaiseksi verkkokaupastamme.  

UKK Walk -tuloslaskentaohjelman palauteraportit 

Tutustu UKK Walk -tuloslaskentaohjelmalla tuotettujen palauteraporttien esimerkkeihin (pdf-tiedostot): yksilöraportti 6 min -kävelytesti, yksilöraportti 2 km -kävelytesti ja ryhmäyhteenveto

Miten saan UKK Walk -tuloslaskentaohjelman käyttööni? 

UKK Walk -tuloslaskentaohjelma on vuosilisenssiin perustuva verkkopohjainen sovellus, jonka voit tilata käyttöösi UKK-instituutin verkkokaupasta. Lisenssillä saat käyttöösi suomenkielisen UKK 2 km ja UKK 6 min -kävelytestien tuloslaskentaohjelman.

Tilauksen maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi hallintalinkin ja salasanan, joilla pääset käyttämään tuloslaskentaohjelmaa. 

Lue lisää UKK Walk -ohjelmasta Usein kysytyt kysymykset -sivulta

Päivitetty: 25.8.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan