Hyppää sisältöön

Tukea elintapaohjaukseen

Tutustu elintapaohjaustaitoja kehittäviin liikuntaneuvonnan, ravitsemusohjauksen ja uniterveyden täydennyskoulutuksiimme. 

Koulutustarjonta  

Unen ABC 

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä. 

 
Verkkokoulutus sisältää kolme osaa, joista voit valita itsellesi sopivimmat: 
A. Yleistietoa unesta 70 € 
B. Unettomuuden lääkkeetön hoito 100 € 
C. Unilääketieteen perusteet 100 € 

 
Voit koota osista itsellesi sopivimman paketin, jolloin saat hintaan pakettialennuksen. 

Unen erityispiirteet ikäryhmittäin -luentotallenteet 

Riittävä ja hyvälaatuinen uni on terveyden ja hyvinvoinnin yksi keskeinen kulmakivi. Uni voi kuitenkin häiriintyä monista eri syistä, ja eri ikäisillä on erilaisia uneen liittyviä haasteita ja erityispiirteitä. Neljän verkkoluennon sarjassa tutustut asiantuntijoiden johdolla näihin piirteisiin ja erilaisiin unihäiriöihin. Katso tallenteet omassa tahdissasi. 

Heti saatavilla 

100 € / koko sarja, 30 € yksittäiset tallenteet 

Tietoa ja välineitä ravitsemusohjaukseen 

Verkkovalmennuksen myötä ymmärrät, mikä on keskeistä terveellisessä ravitsemuksessa sekä miten ja millä tavalla ravitsemukseen liittyviin teemoihin kannattaa tarttua asiakastyössä. Opit motivoimaan asiakasta tekemään yksinkertaisia ja oleellisia muutoksia elämäntapojen parantamiseksi. Saat koulutuksesta käyttöösi valikoiman konkreettisia ravitsemusohjauksen välineitä. 

7.4. – 2.6.2020 

175 € 

Sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvonta 

Tutustut verkkovalmennuksessa monipuolisiin tosielämän asiakasesimerkkeihin, jotka sitovat koulutuksen tietopuolen vahvasti käytännön liikuntaneuvontatyöhön. Ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja/tai liikuntarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. Tutustut monipuolisiin tosielämän asiakasesimerkkeihin, jotka sitovat koulutuksen tietopuolen vahvasti käytännön työhön ja saat asiakastyön tueksi diagnoosipohjaiset liikuntaneuvonnan muistilistat, joiden pohjalta osaat kartoittaa asiakkaan tilannetta. 

Seuraava koulutus toteutetaan syksyllä 2020. 

Päivitetty: 24.11.2020

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan