Hyppää sisältöön

Vahvistusta terveyskunnon testaamiseen

UKK-instituutin tarjoama koulutus kuntotestausosaamisen kehittämiseen. 

Kestävyyskunnon arviointi UKK 6 min -kävelytestillä 

alkaen 25.9.2023 non stop -ilmoittautuminen

180 €

Hanki valmiudet suunnitella, järjestää ja toteuttaa aikuisille soveltuva UKK 6 min -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutuksessa opit testin tekemisen, tulosten laskemisen ja niiden tulkinnan. Koulutus antaa sinulle myös valmiuksia kestävyysliikunnan yksilölliseen annosteluun testituloksen perusteella. 

UKK-terveyskuntotestit – valitut palat tiivistetysti 

Milloin olet viimeksi päivittänyt testauskäytäntöjäsi? Onko teillä työyhteisössä yhtenevät käytänteet testien toteuttamiseen? Tule mukaan tehopäivään päivittämään ja kertaamaan tietojasi! Koulutuksessa käydään läpi osallistujien toivomia terveyskuntotestejä ja päivitetään testauskäytäntöjä. Saat koulutuksesta UKK-terveyskuntotestit-oppaan omaan käyttöösi.

Ei toteutusta tällä hetkellä

Kestävyyskunnon arviointi UKK 2 km -kävelytestillä 

Opi järjestämään aikuisille soveltuva UKK 2 km -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutus sisältää testin perusteet, toteuttamisen ja tulosten tulkinnan.

Ei toteutusta tällä hetkellä.  

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä

Saat koulutuksesta fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn arviointiin polkupyöräergometritestillä. Perehdyt käytännön harjoituksilla testin tekemiseen ja tulosten tulkintaan.

Ei toteutusta tällä hetkellä.

Päivitetty: 25.3.2024

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan