Hyppää sisältöön

Vahvistusta terveyskunnon testaamiseen

UKK-instituutin tarjoama koulutus kuntotestausosaamisen kehittämiseen. 

Kestävyyskunnon arviointi UKK 6 min -kävelytestillä 

alkaen 25.9.2023 non stop -ilmoittautuminen

180 €

Hanki valmiudet suunnitella, järjestää ja toteuttaa aikuisille soveltuva UKK 6 min -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutuksessa opit testin tekemisen, tulosten laskemisen ja niiden tulkinnan. Koulutus antaa sinulle myös valmiuksia kestävyysliikunnan yksilölliseen annosteluun testituloksen perusteella. 

UKK-terveyskuntotestit – valitut palat tiivistetysti 

2.11.2023 klo 915.45 lähikoulutus UKK-instituutilla, Tampereella

180 €

Milloin olet viimeksi päivittänyt testauskäytäntöjäsi? Onko teillä työyhteisössä yhtenevät käytänteet testien toteuttamiseen? Tule mukaan tehopäivään päivittämään ja kertaamaan tietojasi!Koulutuksessa käydään läpi osallistujien toivomia terveyskuntotestejä ja päivitetään testauskäytäntöjä. Saat koulutuksesta UKK-terveyskuntotestit-oppaan omaan käyttöösi.

Kestävyyskunnon arviointi UKK 2 km -kävelytestillä 

Opi järjestämään aikuisille soveltuva UKK 2 km -kävelytesti luotettavasti ja turvallisesti. Verkkokoulutus sisältää testin perusteet, toteuttamisen ja tulosten tulkinnan.

Ei toteutusta tällä hetkellä.  

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä

Saat koulutuksesta fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn arviointiin polkupyöräergometritestillä. Perehdyt käytännön harjoituksilla testin tekemiseen ja tulosten tulkintaan.

Seuraava toteutus keväällä 2024.

Päivitetty: 13.6.2023

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan