Hyppää sisältöön

Sairaiden ja toimintarajoitteisten liikuntaneuvonta

aika 30.10.–1.12.2024
opiskelumuoto verkkokoulutus
kesto 2 kk 
laajuus 2 opintopistettä 
hinta 94 € 

Verkkovalmennuksen myötä ymmärrät asiakkaiden sairauksien ja toimintarajoitteiden vaikutukset asiakkaan lähtökohtiin ja suhtautumiseen liikkumisen lisäämiseen. Saat varmuutta ja työvälineitä liikkumisen kannustamiseen ja ohjaamiseen.

Tutustut monipuolisiin tosielämän asiakasesimerkkeihin, jotka sitovat koulutuksen tietopuolen vahvasti käytännön työhön. Saat asiakastyön tueksi konkreettisia työvälineitä, joiden pohjalta osaat kartoittaa asiakkaan tilannetta monipuolisesti.

Kenelle? 

Valmennus on tarkoitettu terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä muille elintapaohjausta toteuttaville ammattilaisille, jotka kaipaavat tukea ja välineitä sairaiden ja toimintarajoitteisten liikuntaneuvontaan.

Koulutuksen keskeiset sisällöt 

Erityistarpeiset asiakkaat 

Millaisia ovat eri sairauksia ja liikuntarajoitteita omaavien asiakkaiden lähtökohdat liikkumisen lisäämiselle? Mitkä asiat vaikuttavat taustalla? Asiakkaan taustan ymmärtäminen on lähtökohta tuloksellisen liikuntaneuvonnan toteutumiselle. 

Liikuntaneuvonnan yleisiä periaatteita 

Liikuntaneuvonta on työtapa, jossa eri vaiheet seuraavat toisiaan. Miten edetä erilaisten asiakkaiden kanssa? Miten voit huomioida asiakkaan sairauden mukanaan tuomat haasteet liikkumisen lisäämiselle? Millaisia työkaluja voit käyttää liikuntaneuvonnan toteutuksessa? 

Liikuntaneuvonnan periaatteiden soveltaminen erityistarpeisilla

Osiossa tutustutaan useiden sairausryhmien liikuntaneuvonnan erityispiirteisiin.

 

Miksi ja miten verkko-opiskelua? 

Verkkovalmennuksemme tarjoaa sinulle joustavan ja edullisen tavan kehittää osaamistasi. Voit opiskella kotoa käsin, töiden ohessa. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Perustaidot tietokoneen käytöstä riittävät. Verkkotyötila on helppokäyttöinen ja löydät sieltä selkeät ohjeet, kuinka edetä. Lisäksi verkko-ohjaajat ovat tukenasi koko opiskelun ajan. 

Koulutuksemme perustuu tutkittuun tietoon ja rakentuu monimuotoisesta materiaalista sisältäen videoita, luettavaa materiaalia, työvälineitä omaan työhösi sekä linkkejä. Oppimistehtävät on suunniteltu mahdollisimman konkreettisiksi niin, että ne linkittyvät omaan työhösi ja syventävät oppimistasi. Verkkovalmennuksessa pääset myös tutustumaan muiden kurssilaisten ajatuksiin ja näin rikastuttamaan omaa ammatillista verkostoasi. 

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Peruutusehdot 

Viimeistään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua tehtävistä peruutuksista peritään toimistokuluina 20 €. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, perimme puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jää osallistumatta koulutukseen ilman peruutusta, perimme koulutusmaksun kokonaan. 

Päivitetty: 13.6.2024

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan