Hyppää sisältöön

Uutuuskoulutukset

Kaatumisten ehkäisyn maailmanlaajuiset suositukset

21.8.2023 klo 14–15

maksuton webinaari

Uusi kaatumisten ehkäisyn maailmansuositus julkaistiin loppuvuodesta 2022. Suositus on nyt sovitettu suomeksi. Miten suositus syventää ja täydentää aiempia suomalaisia suosituksia ja ohjeistuksia? Tule kuulolle päivittämään tietosi!

Lisää liikettä kouluun – Työkaluja toiminnalliseen oppimiseen

25.10.2023 klo 14–16

lähikoulutus UKK-instituutilla Tampereella

Opetatko perus- tai toisella asteella? Tule mukaan kahden tunnin tehotuokioon saamaan ideoita ja inspiraatiota toiminnallisen oppimisen tueksi! Koulutuksessa tutustutaan Smart Moves ja Terve koululainen -hankkeiden toiminnallisen oppimisen materiaaleihin. Koulutuksessa opastetaan käyttämään mm. toiminnallista ActionTrack-suunnistusta, joka on liikettä lisäävä opetusmenetelmä sekä sisä- että ulkotiloihin, ja joka soveltuu käytettäväksi eri oppiaineissa.

UKK-terveyskuntotestit – valitut palat tiivistetysti

2.11.2023 klo 9–15.45

lähikoulutus UKK-instituutilla Tampereella

Milloin olet viimeksi päivittänyt testauskäytäntöjäsi? Onko teillä työyhteisössä yhtenevät käytänteet testien toteuttamiseen? Tule mukaan tehopäivään yksin tai kollegasi kanssa päivittämään ja kertaamaan tietoja!

Koulutuksessa käydään läpi osallistujien toivomia terveyskuntotestejä ja päivitetään testauskäytäntöjä. Saat koulutuksesta UKK-terveyskuntotestit-oppaan omaan käyttöösi. Opas sisältää UKK-instituutin tutkimuksissa käyttämät lihaskunto- ja liikehallintatestit viitearvoineen sekä ikäihmisten liikkumis- ja suorituskykytestit.

Päivitetty: 13.6.2023

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan