Hyppää sisältöön

Lisää liikettä kouluun – Työkaluja toiminnalliseen oppimiseen

aikaei toteutusta tällä hetkellä; oppilaitos voi tilata toteutuksen
paikkaUKK-instituutti, Tampere
kesto2 tuntia

Koulutusiltapäivän sisällöstä

Haluatko saada uusia ideoita toiminnalliseen oppimiseen ja sitä kautta lisätä liikettä koulupäiviin? Tutkimustulosten perusteella harva nuori liikkuu suositusten kannalta riittävästi, vaikka liikkumisella on tutkitusti useita terveyttä edistäviä positiivisia vaikutuksia. Se parantaa muun muassa yleistä terveydentilaa sekä oppimista. Tuomalla aktiivista toimintakulttuuria oppilaitoksiin voidaan parantaa sekä opiskelijoiden että oppilaitosten henkilöstön jaksamista, opiskelukykyä ja oppimista sekä lisätä osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia.

Tässä koulutuksessa tutustut Smart Moves ja Terve koululainen -hankkeiden toiminnallisen oppimisen materiaaleihin. Koulutuksessa opastetaan mm. toiminnallisen ActionTrack-suunnistuksen käyttöön. ActionTrack on liikettä lisäävä opetusmenetelmä, jota voidaan hyödyntää sisä- ja ulkotiloissa erilaisilla sisällöillä, ja sitä voi käyttää kaikkien oppiaineiden opetuksessa.

Kenelle?

  • Perus- ja toisen asteen opettajille

Ota mukaan

Koulutuksessa tarvitset vain oman puhelimesi. Sään salliessa osa koulutuksesta toteutetaan ulkona, eli varustauduthan ulkoiluvaatteilla. Lisätietoja saat vielä ennen koulutuspäivää.

Kysy lisää koulutus(a)ukkinstituutti.fi 

Päivitetty: 19.12.2023

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan