Hyppää sisältöön

Hankekoulutukset

UKK-instituutin hankkeet tarjoavat maksuttomia koulutuksia ja verkkoluentoja. 

Koulutustarjonta syksy 2020 

Move!sta on moneksi – kokemukset jakoon -koulutus 

Ilmoittautuminen on päättynyt. 

maksuton (Opetushallitus rahoittaa) 

Tule koulutukseen, jossa saat tietoa, malleja ja vinkkejä Move!-järjestelmän täysimittaiseen hyödyntämiseen. Maksuton koulutus on tarkoitettu perusopetuksen opetushenkilökunnalle ja kouluterveydenhuollon toimijoille. Voit osallistua koko yhden opintopisteen koulutuskokonaisuuteen tai poimia osia viisi jaksoa sisältävästä paketista. Voit opiskella haluamasi osiot kokonaan verkossa omaan tahtiin. 

Kaatumisten ehkäisyn verkkokoulutus 

Koulutuskokonaisuuden avulla opit tiedostamaan iäkkäiden kaatumisten ehkäisyn merkityksen. Saat myös tietoa siitä, miten voit hyödyntää ja ottaa käyttöösi tutkimusnäyttöön perustuvia työkaluja kaatumisvaaran arviointiin ja kaatumisten sekä kaatumisvammojen ehkäisyyn sosiaali- ja terveydenhuollon eri sektoreilla. 

Kahdeksanosainen koulutus- ja tietopaketti on tuotettu erityisesti iäkkäiden parissa työskentelevien sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Koulutusmoduulien luentotallenteet ja oppimistehtävät julkaistaan lokakuun 2019 ja 2020 välisenä aikana. 

Opiskele itsenäisesti verkossa omaan tahtiin moduulien avauduttua. 

maksuton 

Koulutus on osa Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy kuntien ja maakuntien yhteiseksi tehtäväksi -hanketta. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta (2019–2020). 

LIITU-webinaarisarja 

LIITU-tutkimuksen tekijät avasivat keskeisimpiä tuloksia Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa – LIITU-tutkimuksesta webinaarisarjassa syksyllä 2019. 

UKK-instituutti järjesti verkkoluennot yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa. 

LIITU 2018 -tutkimuksen keskeisiä tuloksia

Webinaarien materiaaliarkisto 

Jo toteutettujen maksuttomien webinaarien luentotallenteet ja esitysmateriaalit ovat katsottavissa UKK-instituutin YouTube-kanavilla ja SlideShare-tileillä. 

Päivitetty: 17.12.2020

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan