Hyppää sisältöön

Hankekoulutukset

UKK-instituutin hankkeet tarjoavat maksuttomia koulutuksia ja verkkoluentoja. 

Koulutustarjonta  

LIITU 2020-webinaarisarja 

Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa – LIITU-tutkimuksen 2020 tuloksissa tarkasteltiin ensimmäistä kertaa toisen asteen opiskelijoiden, 16–20-vuotiaiden nuorten liikuntatottumuksia.

UKK-instituutin Smart Moves -hankkeen webinaarisarjassa pureudutaan nuorten liikuntatottumuksiin LIITU-tutkimuksen tulosten pohjalta. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.

Maksuton webinaarisarja 25.1.–29.3.2022, tiistaisin klo 14

Kaatumisten ehkäisyn verkkokoulutus 

Koulutuskokonaisuuden avulla opit tiedostamaan iäkkäiden kaatumisten ehkäisyn merkityksen. Saat myös tietoa siitä, miten voit hyödyntää ja ottaa käyttöösi tutkimusnäyttöön perustuvia työkaluja kaatumisvaaran arviointiin ja kaatumisten sekä kaatumisvammojen ehkäisyyn sosiaali- ja terveydenhuollon eri sektoreilla. 

Kahdeksanosainen koulutus- ja tietopaketti on tuotettu erityisesti iäkkäiden parissa työskentelevien sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Koulutusmoduulien luentotallenteet ja oppimistehtävät julkaistaan lokakuun 2019 ja 2020 välisenä aikana. 

Opiskele itsenäisesti verkossa omaan tahtiin moduulien avauduttua. 

maksuton 

Koulutus on osa Iäkkäiden kaatumisten ehkäisy kuntien ja maakuntien yhteiseksi tehtäväksi -hanketta. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta (2019–2020). 

Webinaarien materiaaliarkisto 

Jo toteutettujen maksuttomien webinaarien luentotallenteet ja esitysmateriaalit ovat katsottavissa UKK-instituutin YouTube-kanavilla ja SlideShare-tileillä. 

Päivitetty: 21.12.2021

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan