Työmiehen ruoka -lehtinen elintapaneuvontaan

0,50 

0,50 €/ kpl + postituskulut
Määräalennukset: 50–99 kpl –10 %, yli 100 kpl –20 %

4-sivuinen lehtinen ravitsemuksesta elintapaneuvonnan asiakastyöhön  

 

Kuvaus

Työmiehen ruoka -lehtinen soveltuu asiakkaille, joiden olisi aiheellista muuttaa ruokailutottumuksiaan ylipainon tai muiden terveydellisten syiden takia. Lehtinen sisältää aterian lautasmallin, vinkkejä ruokailuun tien päällä ja yhdeksän kohdan kyselyn ruokailusuositusten toteutumisesta.  

Elintapaneuvonnan asiakaslehtisten avulla voi käydä läpi asiakkaiden liikunta- ja ruokailutottumuksia ja niiden muuttamista sekä riittävään uneen ja nukkumiseen liittyviä asioita. Työmies-aineistot on tarkoitettu erityisesti sellaisten asiakkaiden ohjaukseen, joiden vyötärönympärys on yli metrin.  

Lehtisen sisältöä on päivitetty viimeksi lokakuussa 2023. Lehtisen sisältö noudattaa vuonna 2023 julkaistuja pohjoismaisia ravitsemussuosituksia.

Sivumäärä: 4
Koko: A5
Toimituskulut: Postituskulut lisätään tilauksen hintaan paketin painon ja valitun toimitustavan mukaan.

Katso myös: 

  • Työmiehen liikunta 
    Liikkumisen suositus, esimerkkejä lihaskuntoa kehittävistä liikkeistä ja venyttelyohjeita tehtäväksi työpaikalla, esim. pitkien automatkojen taukopaikalla. 
  • Työmiehen uni 
    Lehtisessä esitellään hyvän unen tunnusmerkkejä ja keinoja, miten voisi parantaa nukkumista ja päiväaikaista virkeyttä. Lisäksiunipäiväkirjaviikonnukkumisenseurantaan.