Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

TUTKIMUSASSISTENTTI

Tampereen Urheilulääkäriasema ja UKK-instituutti hakevat määräaikaiseen työsuhteeseen tutkimusassistenttia.

Tutkimusassistentti työskentelee UKK-instituutissa toimivalla Tampereen Urheilulääkäriasemalla. Tutkimusassistentin tehtävänä on tieteelliseen tutkimukseen liittyvät avustavat tehtävät, kuten tutkittavien rekrytointi ja yhteydenpito, tutkimusmittaukset, aineiston keruu ja tallennus. Lisäksi työhön kuuluu tutkimukseen liittyvän ryhmäliikunnan ohjaamista sekä monenlaisia tutkimuksen tekoon ja tutkitun tiedon jalkauttamiseen liittyviä tehtäviä. Työ sisältää iltaan painottuvia ryhmäohjauksia.

Tehtävän kelpoisuusehtona on fysioterapeutin koulutus/pitkälle edenneet opinnot. Eduksi katsotaan tutkimusalan tuntemus, ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja juoksuharjoittelusta tai sen ohjaamisesta.  Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutkatonta asiakaspalveluasennetta, monipuolista ICT-laitteiden ja ohjelmistojen hallintaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme hakijalta myös hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Työssä tarvitaan lisäksi joustavuutta, nopeasti muuttuvien tilanteiden hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työsuhteen kesto on 1.1.2021–31.12.2021 (lisävuosi mahdollinen positiivisen rahoituspäätöksen jälkeen).  Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostilla viimeistään 30.11.2020 osoitteeseen info(a)ukkinstituutti.fi. Hakemukseen ei tule liittää tutkintotodistuksia.

Lisätietoja soittoaikoina:

PE 20.11. klo 9−11 ja TI 24.11. klo 9−11

Mari Leppänen, Tampereen Urheilulääkäriaseman tutkimus- ja kehittämispäällikkö, 046 922 2155

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä lisäämällä liikkumista ja vähentämällä liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia. Tampereen Urheilulääkäriasema on yksi Suomen liikuntalääketieteen keskuksista. Tampereen Urheilulääkäriaseman tutkimuksen pääpainopiste on liikunta- ja urheiluvammojen ennaltaehkäisy.

UKK-instituuttia ylläpitää Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö, joka perustettiin vuonna 1980. Konserniin kuuluvat UKK-instituutin lisäksi Tampereen Urheilulääkäriasema ja UKK Terveyspalvelut Oy. UKK-instituutin toimitilat sijaitsevat Tampereella Kaupissa. Monitieteellisessä työyhteisössä työskentelee noin 40 henkilöä.

Päivitetty: 23.11.2020

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan