Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Hankekoordinaattori, Smart Moves

UKK-instituutin koordinoima Smart Moves -hanke etsii hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle 31.3.2023 asti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Smart Moves -hankkeen tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja fyysisesti aktiivista toimintakulttuuria toisen asteen oppilaitoksissa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen suunnittelusta ja raportoinnista. Toteutus tehdään tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien ja oppilaitosten kanssa. Työn keskeisimmät osa-alueet ovat hankkeesta viestiminen monipuolisesti erilaisia kanavia hyödyntäen sekä verkko- ja lähikoulutuksien suunnittelu ja toteutus. Hankekoordinaattori osallistuu myös liikettä lisäävien käytännön työkalujen kehittämiseen ja oppimateriaalien tuottamiseen.

Hankekoordinaattorilta edellytetään:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kiinnostusta nuorten liikkumisen edistämiseen
  • yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja innovatiivista työskentelyotetta
  • monipuolista verkkoviestintäosaamista ja kehittämishalua
  • eduksi katsotaan kohderyhmän ja koulutuskentän tuntemus sekä aikaisempi kokemus hanketyöstä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän tärkeän ja innostavan hankkeen parissa!
Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Pyydämme lähettämään CV:n ja kirjallisen hakemuksen palkkatoiveineen 19.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@ukkinstituutti.fi.

Lisätietoa tehtävästä soittoaikoina:
pe 8.4.2022 klo 13:00–14:00, ti 12.4.2022 klo 10:00–11:00
Pia Schildt, talous- ja hallintojohtaja, pia.schildt@ukkinstituutti.fi, 040 825 2924


UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä lisäämällä liikkumista ja vähentämällä liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia.

Tampereen urheilulääkäriasema on yksi Suomen liikuntalääketieteen keskuksista. Tampereen Urheilulääkäriaseman tutkimuksen pääpainopiste on liikunta- ja urheiluvammojen ennaltaehkäisy.

UKK-instituuttia ylläpitää Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö, joka perustettiin vuonna 1980. Konserniin kuuluvat UKK-instituutin lisäksi Tampereen urheilulääkäriasema ja UKK Terveyspalvelut Oy. UKK-instituutin toimitilat sijaitsevat Tampereella Kaupissa. Monitieteellisessä työyhteisössä työskentelee noin 40 henkilöä.

Päivitetty: 7.4.2022

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan