Hyppää sisältöön

Inspiraatiota terveysliikunnan ohjaukseen

UKK-instituutin koulutustarjonta liikuntaa ohjaaville ja ohjaajaksi aikoville. Koulutuksemme tarjoavat käytännön työkaluja ja menetelmiä ohjaustyöhön ja tukevat tehokasta ja tutkitusti turvallista liikunnanohjausta.   

Koulutustarjonta 

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä 

7.9. – 14.10.2021 

89 e  

Koulutuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Mietit myös harjoitusohjelmien soveltumista omalle asiakaskunnallesi. 

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

Syyskuu 2021 – helmikuu 2022

1650 € 

Ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle vankkaa tietoa tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. Ymmärrät TULE-vaivojen syyt ja seuraukset sekä tiedät harjoittelun periaatteet. Koulutuksen myötä osaat ohjata harjoituksia tavoitteellisesti. Erinomaista osallistujapalautetta saaneen koulutuksemme aikana teet itse harjoituksia omalle keholle soveltuvalla tavalla, ja liikepankkisi laajenee. 

Osteoporoosi ja liikunta – luustokuntoutujan liikuntaharjoittelu 

marraskuu – joulukuu 2021 

89 e

Ensisijaisesti aikuisten luustokuntoutujien parissa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaisille. 

Päivitetty: 13.8.2021

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan