Hyppää sisältöön

Inspiraatiota terveysliikunnan ohjaukseen

UKK-instituutin koulutustarjonta liikuntaa ohjaaville ja ohjaajaksi aikoville. Koulutuksemme tarjoavat käytännön työkaluja ja menetelmiä ohjaustyöhön ja tukevat tehokasta ja tutkitusti turvallista liikunnanohjausta.   

Koulutustarjonta syksy 2020 

Tukevasti ja turvallisesti liikkeellä 

1.9. – 3.11.2020 Koulutus käynnissä

maksuton koulutus (kaatumisten ehkäisyn verkostojäsenille ja TE-hankkeen yhteistyötahoille) 

Koulutuksessa perehdyt iäkkäiden liikkumis- ja toimintakykyä parantavan ja kaatumisia ehkäisevän liikuntaharjoittelun periaatteisiin sekä tutustut tutkitusti tehokkaisiin harjoitusohjelmiin ja niiden ideologiaan. Mietit myös harjoitusohjelmien soveltumista omalle asiakaskunnallesi. 

TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus 

Syyskuu 2020 – maaliskuu 2021 Koulutus käynnissä

1650 € 

Ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle vankkaa tietoa tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä tukevaan harjoitteluun. Ymmärrät TULE-vaivojen syyt ja seuraukset sekä tiedät harjoittelun periaatteet. Koulutuksen myötä osaat ohjata harjoituksia tavoitteellisesti. Erinomaista osallistujapalautetta saaneen koulutuksemme aikana teet itse harjoituksia omalle keholle soveltuvalla tavalla, ja liikepankkisi laajenee. 

Osteoporoosi ja liikunta – luustokuntoutujan liikuntaharjoittelu 

26.10.–6.12.2020  Koulutus käynnissä

Maksuton koulutus (STEA rahoittaa) 

Ensisijaisesti aikuisten luustokuntoutujien parissa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä liikunta-alan ammattilaisille. 

Päivitetty: 29.10.2020

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan